6. TRÉNINGEK, TOVÁBBKÉPZÉSEK
avagy minőségi munka, hatékony tanulás

A szavazógépes rendszert bátran ajánljuk azoknak, akik szeretnék ha munkájuk eredményesebb lenne. Természetesen ezt nem a szavazógépes rendszer fogja megvalósítani, de céljai eléréséhez rengeteg segítséget nyújthat. Folyamatos visszacsatolást kaphat a hallgatóságtól, így jutva értékes információkhoz, ráadásul interaktívvá téve a tréninget a figyelmet is könnyebben tarthatja fent.

A rendszer biztosítja önnek a hátteret, egy megbízható, gyors, és széles körű információáramláshoz, önnek pedig nincs más dolga, mint szabadjára engedni fantáziáját, és a legkülönfélébb lehetőségeket kihasználva saját igényeihez mérten kihasználni azt.

Fontos szempont, hogy a rendszer teljes programozhatósága révén, bármilyen elképzelése is legyen, csapatunk képes önnek az elképzelései megvalósításában, és ha véletlenül ötletre lenne szüksége abban is segítségére tudunk lenni.

Célunk, hogy partnereinkkel szoros együttműködésben, a lehető legtöbbet hozzuk ki a helyzetekböl. Az igényeknek megfelelően alakítsuk a rendszert, és minnél kevesebb korlátot szabjanak a lehetőségek. Reméljük hamarosan Önnek is segíthetünk.

Cégünk a Reply IQ típusú vezeték nélküli szavazórendszert használja, immár több éve sikeresen.
Szoftvere rendkívül széles körben alkalmazható minden igényre felkészített rendszer, mely az egyedi elképzelések megvalósításában óriási segítséget nyújt. A rendszer vezérlése a világ minden részén érvényben lévő (EU szabvány) rádiófrekvenciás engedélyekkel rendelkező frekvenciákon történik.

A szavazógép és a központ között kétirányú titkosított csatornákon történő adatkommunikáció zajlik, így a szavazógépek használata biztonságos, és zavaró tényezőktől mentes.
Egy adott rendezvényen egyszerre akár 1500 szavazógép is tud üzemelni központonként, de a szavazógép központjainak egymásba fűzésével lehetőség nyílik több ezer fős szavazógépes szavazás lebonyolítására is.
Technikusaink felkészültsége lehetővé teszi, hogy Ön a szavazógép használata során, azt a legegyszerűbben, és legpraktikusabban használhassa.