2. KVÍZJÁTÉK SZAVAZÓRENDSZERREL

játékos vetélkedő, izgalmas SHOW!


Az alcímben szereplő célok mind könnyedén megvalósíthatóak, ha előadásunkba szavazógépes kvízeket építünk.
Ki ne élt volna már át hosszantartó előadásokat, amelyeken a legnagyobb igyekezet ellenére is az elalvással küszködött. Szavazógépes játékaink a hozzá társított technikával nemcsak segítik a hallgatók koncentrációját, de könnyítik az előadó munkáját is, hiszen a visszacsatolással hatékonyabb, maradandóbb lesz a prezentáció. A játékokról készített statisztikák jól felhasználhatóak későbbi munkáink során.

Irányított, előre tervezett kérdéseket lehet feltenni a résztvevőknek, melyekre az anonimitás miatt őszinte, valós válaszok érkeznek. A válaszadási lehetőségek száma az adott kvíz alapján állítható be.

A kiértékelés történhet a résztvevők között a helyes válaszok mennyisége, összesítése alapján. Lehetőség van továbbá a leadási sebesség alapján is rendezni a válaszokat. Bármelyik kiértékelési elvet alkalmazzuk, a kérdéseket, valamint a helyes válaszokat meg kell előre adni a programnak.

Főbb felhasználási területek:
- konferenciák
- céges továbbképzések

Kvízparty!

A kvízparty nem más, mint egy napjainkban oly népszerű szavazógépes kvízjáték meg"SHOW"zva különböző elemekkel, melyet a különböző hanghatások, fény és lézer játék tesznek még izgalmasabbá. Egyedi kvízjátékokkal nem csak szórakoztatóvá, és izgalmassá tehető egy rendezvény, de egyedi program elemet és egyben visszacsatolást is kaphat a játékosoktól. Vállaljuk a cég /rendezvény arculatának megfelelő grafikai programozással, egyedi kérdéssorokkal történő kvízjátékok összeállítását. Szakmai, és tetszőleges témákat felölelő kvíz sorokkal, egyedi felépítésű játékokkal a rendezvénye szórakoztatóvá és izgalmassá tehető valamint egyben visszacsatolást is kaphat a résztvevőktől.


Kvízjáték lehetőségek


A Többség dönt?!


Speciális játék Kerényi Péterrel. A játék során a játékmester eldöntendő kérdéseket tesz fel, ám ez esetben nem a helyes válasz megadására kell törekedni, hanem hogy eltaláljuk a többi játékos milyen véleménnyel lesz majd. A játék lényege, hogy az előre megadott csoportba tartozzunk (kisebbség, vagy többség) és így juthassunk tovább a következő körre. A szavazógépes rész véget ér, amikor elegendő számú játékos áll rendelkezésre a fináléhoz, amikor is tippeléses játékkal kerülnek ki a helyezettek, és a győztes.

Útválasztó

Egy előre megadott történet, folyamat köré épített fa struktúra, amin végig mennek a versenyzők. Itt is a többség dönt, és a végkifejlet csak a résztvevőkön múlik. A régen népszerű szerepjáték könyveken alapuló játék.

TOP 10

Egyedi kérdéssor, mely lehet szakmai, vagy bármilyen más témájú. A játékosok pontokat gyűjtenek a helyes válaszok alapján, majd a játék végén a legtöbb pontot gyűjtő játékos nyer.
Kombinálható csapatokkal is, és speciális értékelésekkel. (pl. ki válaszolt a leggyorsabban)

A fenti lehetőségeken túl vállaljuk egyedi ötletek, játékok készítését, programozását, információkért keresse kollégáinkat!
A kiértékelési lehetőségek sokszínűsége formálja igazán élvezhetővé a party-t, hiszen az egyéni pontversenyen túl lehetőség van csoportok versenyére is. A kvíz játék közben pedig fordulónként akár a leggyorsabban válaszoló játékost is díjazhatjuk. A kiértékelési lehetőségek sokszínűsége formálja igazán élvezhetővé a party-t, hiszen az egyéni pontversenyen túl lehetőség van csoportok versenyére is,a kvíz játék közben pedig fordulónként akár a leggyorsabban válaszoló játékost is díjazhatjuk. Legyen egyedi rendezvénye! A teljes arculatot, kérdéssort, műsorvezetőt, színpadi megjelenést, vagy akár a teljes kvíz játékot az Ön elképzeléseinek megfelelően alakítjuk ki. Igény esetén kész koncepciót kínálunk. Árajánlat egyedi kalkuláció alapján, akár 700 fő-ig is!