KÖZGYŰLÉS TÁMOGATÓ SZAVAZÓRENDSZER

közgyűlés szavazatszámlálása, jegyzőkönyv nyomtatása szavazórendszerrel

Egy közgyűlés szavazórendszerrel szemben támasztott követelményeinek a Reply IQ szavazórendszer maradéktalanul megfelel. A szavazórendszer minden egyedi igényre felkészíthető, mely egy közgyűlés alkalmával felmerülhet. Nyílt, titkos szavazások, képviseleti bejegyzések egy szavazógépre, részvénykönyv import, jegyzőkönyvnyomtatás, különbdöző részvénysorozatok kezelése és további egyedi igények programozása teszi egyedülállú eszközzé szavazórendszerünket.
A közgyűlés résztvevőinek azonosítását követően a szavazógépes rendszerben regisztráljuk és a részükre egyedi szavazógépet adunk. Részvényesek esetében tulajdoni hányaduk alapján súlyozva adhatják le voksukat.
A szavazórendszer alkalmas arra, hogy az adott társaság szabályzata alapján értékelje ki a szavazatokat. A gyorsaság, praktikusság, hiba nélküli, megbízható ügymenet mellett presztízs-szempontok is maradéktalanul teljesülnek: a közgyűlés jegyzőkönyvét, nem kell kézzel elkészíteni, mivel erről a rendszer automatikusan gondoskodik.

A közgyűlés résztvevőinek gyors regisztrációját a DCN Rental Kft. munkatársai számítógépen végzik. A résztvevők ekkor kapják meg az egyéni szavazógépeket.
Az egyes szavazógépen a szavazórendszer mindenkinek annyi szavazatát kezeli, ahány voksra jogosult. Ezt követően foglalnak helyet a rendezvény helyszínén.

Referenciáink: részvénytársaságok, szervezetek, testületek, kamarák, társasházak, egyesületek.