4. CSAPATMUNKA SEGÍTÉSE,
avagy a lényeg a részletekben rejtőzik

E szavazástechnikai program lényege, hogy team-munkák, továbbképzések, egyéb céges rendezvények résztvevőit az első szavazáskor előre megtervezett csoportokba oszthatjuk. Ez történhet pl. nemek, korosztályok, vagy akár földrajzi bontás, illetve bármely egyéb céges szempontból szerint.

A voksolások folyamán nemcsak az összes szavazó válaszát kaphatjuk meg, hanem az egyes csoportok (pl. nemek, korcsoportok, stb.) válaszainak külön eredményét is. Lehetőségünk van egy adott kérdés általános kiértékelésén túl összehasonlítani, hogy a kiválasztott csoportok bizonyos kérdésekben hogyan vélekednek. Mennyiben különbözik az egyazon kérdésre válaszoló női csoport és férfi csoport összesített válasza. Ez táblázatokkal látványosan, egzakt módon illusztrálható, akár egyetlen ábrán is. Az effajta csoportosítású, szemléletes kiértékelés nagyon színesíti, érdekfeszítővé teszi az előadást.

Egyedi igények alapján többféle csoportosítás alkalmazására nyílik lehetőség. Kifejezetten sajátos, egyéni cégigény figyelembevételével oszthatjuk a szavazótábort. Marketing szempontból értékes csoporthalmazok alakíthatóak ki, ami tovább növeli a rendszer sajátosságát é szakmai érétkét.

Az alapcsoportosításokon túl részhalmazok is kialakíthatóak. (pl.. nemcsak a nemek szerint csoportosítjuk a résztvevők válaszait, hanem ezen belül még korcsoporti elrendezést is kérhetünk).